Sådan begyndte det.
Efter ikke at have været på havet siden 1989 hvor jeg solgte min surfskole, læste jeg en majdag 2008 i Bornholms Tidende, at min "gamle" orienteringsløber-ven Jens Jørgensen havde åbnet havkajakcenter i Aarsdale.

En dag "faldt vejen forbi" Jens, og da vejret var fint, lokkede Jens mig ned i en Point 65 Sea Cruiser som jeg tog en lille rundtur i. Det var kun anden gang jeg sad i en kajak. Første gang var da Nexø roerne engang i 90-erne var i Snogebæk til havnefest, hvor jeg fik en meget lille tur i det lave vand!

Den lille tur i Aarsdalebugten gjorde udslaget. Jeg begyndte at cirkle rundt om Rønne roklub og så da roerne gjorde bådene klar, og fulgte misundeligt kajakbegynderne da de roede ud for at øve i bugten ved radiomasten nord for Antoinette strand.

Jeg var solgt og ville i gang....
men, kursus var fuldt belagt. Det var langt inde i forløbet og der var ganske enkelt ikke kajak til mig. Så var det, jeg fik øje på en brugt kajak, som jeg fik lov til at deltage i kursus med. Den var nu meget livlig for en begynder og jeg var MEGET træt efter hver lektion. "Heldigvis" var der frafald og jeg fik en mere stabil klubkajak til resten af kursus. En Hasle Expedition som man, ifølge formanden, ikke kan vælte i!
Jeg må være den første der har modbevist det =8-)

Fortsættes...fortsættes...

August - tiden hvor du skal døbes!
Man har gennem tiderne hørt hvilke grusomheder kaniner skal igennem før de betragtes som "rigtige" roere.

Nogen frygter Kong Neptun's ankomst og hans lune.
Men det gik nu meget fredeligt for sig. Efter at være slæbt fra roklubben over Nørrekaas lænket sammen med de andre kaniner,
Fortsættes...fortsættes... Fortsættes... fortsættes...