Formålet er, at være på tværs, på tværs af klubtilhørsforhold, på tværs af, om du bor i Nexø, Allinge, Rønne eller Køge - men for fælleskabet omkring vores interesse, kajaksporten. Med denne hjemmeside ønsker jeg, at bringe formidling på tværs af klubberne og forhåbentlig videreformidle oplysninger der vil glæde den lokale kajakroer som den tilrejsende turist, der skal ud og opleve Bornholm fra havsiden.

Siden indeholder blandt andet en kajakkalender. Bemærk dog, at ikke alle arrangementer heri er åben for alle, men er vist for at bringe at samlet billede af den store kajakaktivitet der er på øen. Kan du bidrage med oplysninger om smukke bugter og vige, gode råd om kajak og udstyr eller har du en glad oplevelse du vil dele med andre - send den til mig.

Send også gerne en invitation hvis du arrangerer en kajaktur som du gerne vil have andre med på - så sender jeg den via min nyhedsmail.

Siden indeholder en privat del, som du gerne må kikke i. Jeg har selv lært en del om udstyr ved at læse andre kajakroeres hjemmesider igennem, og hvem ved, det kunne være der var et godt råd du kunne bruge fra denne.

Velkommen og god tur i vores herlige rofarvand!